A- A A+

Lekker en gezellig

Opgelet : Vanaf september zijn wij gesloten op woensdag en donderdag.  Behalve in vakantieperiodes, enkel de woensdag gesloten

Leuk dat je voor Schildia gekozen hebt. Op deze schitterende locatie, met zicht over onze veelbezongen Noordzee, heb je al bijna veertig jaar de zekerheid van smakelijke en vooral onvergetelijke momenten. Daar zorgt de enthousiaste chef-kok en gastheer Patrick De Breuker voor.

Bijna twintig jaar geleden nam hij de brasserie van zijn ouders over en de naam Schildia verwijst naar dat verleden. Roger De Breuker was destijds een niet onverdienstelijk profrenner en baatte in Schilde een café uit. Na zijn wielercarrière ruilden de ouders de Voorkempen om in Knokke-Heist een horecazaak te starten. Lag de klemtoon vroeger op de honderden streekbieren, dan zijn het nu de heerlijke Frans-Belgische specialiteiten die de kroon spannen.

Dat streven naar perfectie is ook de jury van de befaamde Horeca Awards niet ontgaan want al enkele jaren op rij behaalde Schildia de meest verdienstelijke ereplaatsen en was het restaurant winnaar van het Share-a-Smile project van Westtoer met als gevolg dat ex Miss-België Joke Van de Velde een dagje mee service mocht komen draaien bij Schildia. Tot slot behaalde Schildia eveneens het kwaliteitslabel q-label, wat staat voor kwaliteit en service. 

 Indien u ons wilt bereiken of een reservatie wenst te maken, kan dit via de contactpagina.

Dit filmpje werd speciaal voor resto.be gemaakt : https://www.youtube.com/watch?v=Badng2adSFU

Zaterdag 1 aug 2015, Het Laatste Nieuws : voor de tweede maal op rij 10/10 voor onze gebakken zeetong hln 1aug

Zaterdag 22/8, Het Nieuwsblad, Danny Horseele geeft onze vol-au-vent 9,5/10.

top