A- A A+

Lekker en gezellig

Opgelet : Vanaf september zijn wij gesloten op woensdag en donderdag.  Behalve in vakantieperiodes, enkel de woensdag gesloten

Brasserie Schildia heet u van harte welkom in een volledig vernieuwd interieur waar u dagelijks kunt genieten van een uitstekende keuken en dit in een attente en vriendelijke sfeer. Dit betekent dat u enerzijds kunt rekenen op enkele klassieke gerechten, maar dat u anderzijds tevens enkele huisbereide specialiteiten krijgt voorgeschoteld.

Ook de menukaart werd grondig veranderd: zo is het aanbod bieren weliswaar verminderd maar is er plaats gemaakt voor enkele nieuwigheden waaronder een nieuw assortiment warme dranken, ons eigen gepersonaliseerd water, nieuwe visgerechten en tal van wisselende suggesties.

Wilt u dus iets hartelijk eten of gewoon even onthaasten in het gezelschap van collega's, familie of vrienden? Neem dan gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van het ruime aanbod. Indien u ons wilt bereiken of een reservatie wenst te maken, kan dit via de contactpagina.

Dit filmpje werd speciaal voor resto.be gemaakt : https://www.youtube.com/watch?v=Badng2adSFU

Zaterdag 1 aug 2015, Het Laatste Nieuws : voor de tweede maal op rij 10/10 voor onze gebakken zeetong hln 1aug

Zaterdag 22/8, Het Nieuwsblad, Danny Horseele geeft onze vol-au-vent 9,5/10.

top